0

Forhold trendbazaar.no

FORHOLD NORGE


 

Kjøpsvilkår ved netthandel

Avtale og partnere

Avtalen mellom kjøper (deg som kunde) og selger (TRENDBAZAAR) består av opplysningene TRENDBAZAAR gir om kjøpet i nettbutikken, eventuell direkte korrespondanse mellom partene, samt disse kjøpsvilkårene. 
Ved motstrid mellom opplysningene TRENDBAZAAR har gitt om kjøpet, eller i direkte korrespondanse mellom partene og kjøpsvilkårene, gjelder korrespondansen mellom partene og opplysningene gitt i nettbutikken før kjøpsvilkårene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning. 

Selger:
TRENDBAZAAR AS
NO913515935 Foretaksregisteret 

Kontaktadresse: Bygmestervej 23, 5750 Ringe, Denmark
Kontakt oss: TRENDBAZAAR.dk/kontakt
Telefonnummer: +45 62625400

Priser og betaling

Priser på varene er oppgitt inkl. mva. Opplysninger om de totale kostnadene du skal betale, inklusive leveringskostnader, vises i kjøpsprosessen før bestillingen er fullført. Betaling gjøres i siste steg i kassen med VISA, Mastercard, bankoverførsel.

Avtaleinngåelse

Avtalen er bindende for begge parter når din bestilling er mottatt av TRENDBAZAAR. En part er likevel ikke bundet av avtalen hvis det har forekommet skrivefeil i tilbudet fra TRENDBAZAAR eller i din bestilling, og den annen part innså, eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

Ordrebekreftelse

Når TRENDBAZAAR har mottatt din bestilling, vil TRENDBAZAAR bekrefte bestillingen ved å sende en ordrebekreftelse til deg. Kontroller at ordrebekreftelsen stemmer overens med din bestilling. Er det ikke samsvar mellom disse, ta kontakt med TRENDBAZAAR så snart som mulig.

Kansellering

Ta kontakt med TRENDBAZAAR Kundesenter på telefon +45 62625400.

Endring av ordre

Ring til oss på telefon +45 62625400 og endre ditt kjøp.

Levering

Estimert leveringstidspunkt oppgis i bestillingsøyeblikket. Normal leveringstid er 8-20 dager. Ved eventuell forsinkelse hos våre leverandører i forbindelse med produksjon eller utkjøring, må ytterligere leveringstid påregnes. TRENDBAZAAR vil da kontakte deg. 

Postpakke
Postpakker leveres til ditt nærmeste postkontor/post i butikk. 

Hjemlevering
Varene bæres innenfor døren og settes på en angitt plass, på avtalt leveringsadresse. 


Henteterminal
Ved levering via henteterminal blir du kontaktet av TRENDBAZAAR for utleveringstidspunkt. 

Kontroll av varer ved levering

Oppdager du mangler eller skader ved levering av dine varer, skal TRENDBAZAAR kontaktes for videre behandling. Ved hjemlevering skal sjåføren informeres om avviket slik at dette noteres på fraktseddelen når du signerer. Ved henting av postpakke eller varer på henteterminal, må du melde fra til utleveringsstedet om avviket.

Erstattede produkter grunnet transportskader vil være i de samme mål og spesifikasjoner som i den opprinnelige bestillingen.

Uavhentede varer

Gebyr for uavhentede varer
- Dersom postpakke ikke avhentes påløper et gebyr på 190,–
- Dersom TRENDBAZAAR ikke får tak i deg, eller du ikke har mulighet for å ta imot varene, innen 5 dager fra de er leveringsklare, påløper et gebyr på 700,–
- Dersom du ikke er hjemme på avtalt leveringstidspunkt, påløper et gebyr på 700,–

Angrerett

Ved kjøp i nettbutikken kan du som kunde angre kjøpet ditt etter angrerettslovens bestemmelser. Dette innebærer at du uten grunn kan angre kjøpet ditt hos TRENDBAZAAR opptil 14 dager etter at du mottok varene. 

TRENDBAZAAR vil ved bruk av angreretten tilbakebetale deg både fraktkostnad for forsendelsen og vareverdi på bestillingen. Ved bruk av angreretten på deler av bestillingen, vil TRENDBAZAAR tilbakebetale en forholdsmessig del av fraktkostnaden. Du må selv betale for eventuelle returkostnader dersom varene er på vei til deg, eller du har mottatt dem. Returkostnaden vil være lik fraktkostnad for forsendelsen ved bestilling, eller en forholdsmessig del dersom angreretten benyttes på deler av bestillingen. Ønsker du å levere varene tilbake på et til TRENDBAZAAR varehus tilkommer det ingen returkostnader. 

Tilbakebetaling av fraktkostnad for forsendelsen forutsetter at du gir oss beskjed om at du ønsker å benytte angreretten innen 14 dager fra du mottok varene dine. Eventuelle varer som skal sendes i retur skal være sendt innen 14 dager fra du meldte fra om bruk av angrerett. 

Når vi har mottatt dine varer i retur, vil vi overføre pengene dine minus returkostnad til din konto, eller i samme betalingsform som benyttet ved bestilling. 

Retur per post
Ønsker du å returnere varer til TRENDBAZAAR per post, ring TRENDBAZAAR Kundesenter på telefon 62625400, oppgi ordrenummer og be om å få tilsendt en ferdig utfylt returseddel. Returseddelen legges ved produktene du ønsker å returnere. Retur til henteterminal
Retur til henteterminal er dessverre ikke mulig. 

Når vi har mottatt dine varer i retur, vil vi overføre pengene dine minus returkostnad til din konto, eller i samme betalingsform som benyttet ved bestilling.

Reklamasjon

Oppdager du feil eller mangler ved varer du har kjøpt hos TRENDBAZAAR, ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne en løsning. TRENDBAZAAR behandler alle henvendelser etter norsk lovgivning og TRENDBAZAAR sine retningslinjer og utvidede garantier. For å kunne hjelpe deg raskere er det viktig at du har kjøpsbevis/ordrebekreftelse og varens navn/artikkelnummer tilgjengelig når du kontakter TRENDBAZAAR.

Generelle vilkår

Opphavsrett og merkevarekjennetegn

De merkevarekjennetegnene som finnes på TRENDBAZAAR.dk tilhører TRENDBAZAAR og er beskyttet av merkevareloven. Det er ikke tillatt å bruke TRENDBAZAARs merkevarekjennetegn, verken i papirform, digitalt eller i andre medier. Innholdet på TRENDBAZAAR.dk er beskyttet av opphavsretten og tilhører TRENDBAZAAR A/S. Informasjonen på denne websiden, inklusive tekst, bilder og lyd, må ikke reproduseres, endres, overføres eller lagres til annet enn private formål, eller der det er spesifisert. Å endre innholdet på denne websiden er strengt forbudt. Lovovertredelser forfølges.

Forbehold om feil

TRENDBAZAAR A/S tar forbehold for tastefeil, prisendringer og utsolgte varer. Informasjonen på TRENDBAZAAR.dk kan inneholde tekniske feil eller typografiske feil. Innholdet på TRENDBAZAAR.dk kan endres uten forvarsel. Innholdet som publiseres på TRENDBAZAAR.dk kan inneholde referanser til TRENDBAZAAR-produkter, tjenester eller lignende som ikke er tilgjengelig i Norge. Påliteligheten til dette innholdet kan ikke garanteres, spesielt med tanke på at all informasjon kan endres uten forvarsel. Kontakt TRENDBAZAAR kundesenter for mer informasjon om hvilke produkter og tjenester som er tilgjengelige i Norge.

Kommentarer, forslag og spørsmål

Vennligst merk at all informasjon, alle forespørsler og forslag samt all annen informasjon som sendes til TRENDBAZAAR med unntak av jobbsøknader og finansiell informasjon, er å betrakte som ikke-konfidensielle og TRENDBAZAARs eiendom fra vi mottar dette. Gjennom å sende informasjonen gir du TRENDBAZAAR fullstendige og ugjenkallelige rettigheter til å bruke, reprodusere, modifisere, overføre og distribuere materialet og informasjonen, og du sier deg videre enig i at TRENDBAZAAR eier retten til å bruke ideer, konsept og annet du sender til oss uansett formål.

 

Persondatapolitik (skrevet på dansk)


 

Første gang du køber en vare hos trendbazaar.no, bliver du registreret som kunde med navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Kortoplysninger afgivet ved køb videregives direkte til PBS (Nets) og er ikke tilgængelige for netbutikken eller dens personale.

trendbazaar.dk benytter en netbutikløsning, der på vegne af trendbazaar.no indsamler de oplysninger, som er nødvendige for sikre gennemførelsen af din ordre. Oplysningerne afgivet til trendbazaar.dk videregives eller sælges ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos trendbazaar.no, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til trendbazaar.dk via e-mail: info@trendbazaar.dk. Oplysningerne opbevares i minimum 5 år, idet bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i 5 år. Oplysningerne hverken opbevares eller transmitteres krypteret. Den dataansvarlige er, direktør, Zaki Liokouras.

trendbazaar.dk anvender log-statistik hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. samt med det formål at kunne give de krævede oplysninger i forbindelse med politihenvendelse omkring formodet svindel.

Logstatistikken anvendes med det formål, at optimere trendbazaar.no.

trendbazaar.dk anvender cookies med henblik på at gemme indhold over naturens luner og usynlige skader, som fx: Skader der er usynlige ved alm. brug fx på en skjult underside eller bagside. I din Internet browser kan cookies slettes. Vi anbefaler Google Chrome når du handler på www.trendbazaar.no

Henvendelser i forbindelse med persondataloven rettes til Zaki Liokouras på info@trendbazaar.dk

 

TRENDBAZAAR A/S
Bygmestervej 23
5750 Ringe
CVR DK18581507
TLF 62625400
FAX 62625401